Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:03/10/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Ponç Feliu participa en el cicle de conferències "Biodiversitat i globalització: la natura en un món global"

Ponç Feliu participa en el cicle de conferències "Biodiversitat i globalització: la natura en un món global"

Va tenir lloc al Temple Romà de Vic
Ponç Feliu, en un moment de la conferència
13/10/2015

El gerent del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va realitzar el 7 d'octubre al Temple Romà de Vic la conferència "Medi natural en un món globalitzat: serà possible conservar la biodiversitat?". Estava organitzada pel Patronat d'Estudis Osonencs amb la col·laboració del Grup de Naturalistes d'Osona i s'emmarcava en el cicle de conferències "Biodiversitat i globalització: la natura en un món local". Des del 7 al 24 d'octubre es porten a terme diferents xerrades i una sortida guiada per veure les principals espècies exòtiques que han envaït els ecosistemes agraris i aquàtics osonencs i els seus efectes sobre la biodiversitat i les activitats econòmiques.

Aquest cicle de conferències pretén apropar la realitat de les bioinvasons a la població aportant coneixements sobre l'estat de la qüestió: què s'està fent per evitar-les i quines mesures correctives o pal·liatives es porten a terme des de les administracions. Les bioinvasions han esdevingut un tema de màxima importància i amb implicacions a nivell global. Catalunya no s'escapa dels efectes produïts per les espècies que provenen d'altres indrets, alguns molt llunyans, i conquereixen els nostres ecosistemes, on lluiten amb les espècies autòctones i fins i tot les poden fer extingir. Hi ha una llarga llista d'espècies exòtiques que causen danys als nostres ecosistemes, i molt sovint també afecten negativament les activitats humanes i l'economia. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2024 a les 13:00h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona