Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:03/10/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > "El Repte del Ter", tot un èxit

"El Repte del Ter", tot un èxit

"El Repte del Ter" va tenir lloc el 4 de juliol
Els participants a Setcases, abans de l'inici de la prova
08/07/2015

La tercera edició de "El Repte del Ter" va tenir lloc el 4 de juliol amb la participació de 246 persones. La prova, de resistència amb bicicleta de muntanya, segueix la Ruta del Ter impulsada i gestionada pel Consorci del Ter, a través de 205 quilòmetres entre Setcases i Torroella de Montgrí-L'Estartit. No es tracta d'una competició esportiva, sinó d'un repte de superació personal, organitzat per CoEsport i SherpaTour Tracks amb la col·laboració del Consorci, la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres.

"El Repte del Ter" va comptar també amb una modalitat més curta, amb el nom "Per als mortals" que va sortir de Manlleu amb un recorregut de 126 quilòmetres. En la modalitat de "El Repte del Ter" hi va haver 212 participants i en la modalitat "Per als mortals" 34 inscrits. Només hi va haver 18 abandonaments, tot i la calor intensa. Els primers participants van arribar al voltant de 2/4 de 3 del migdia a l'Estartit, exactament al càmping Castell Montgrí. La prova havia sortit de Setcases a les 7 del matí i de Manlleu tres hores més tard. 

En l'edició d'aquest 2015 han destacat una sèrie de novetats com el cronometratge, fotos individualitzades de cada participant, servei de monitoratge al càmping Castell Montgrí per a les famílies i traducció de la pàgina web al castellà i l'anglès. 

Pel Consorci del Ter "El Repte del Ter" és una forma de promoció del territori i de donar a conèixer la Ruta del Ter, així com del patrimoni natural i cultural a l'entorn del riu. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2024 a les 13:00h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona