Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:03/10/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > La tercera edició de “El Repte del Ter” creix amb participants i arriba als gaire bé 300 inscrits en les dues modalitats

La tercera edició de “El Repte del Ter” creix amb participants i arriba als gaire bé 300 inscrits en les dues modalitats

3a edició El Repte del Ter
Roda de premsa de presentació a Manlleu. D'esquerra a dreta: Ponç Feliu, Pere Prat, Jordi Salarich
3a edició El Repte del Ter
Roda de premsa de presentació a Girona. D'esquerra a dreta: Jordi Salarich, Josep Pujols, Carles Ramonet i Ponç Feliu
25/06/2015

La prova es va presentar en roda de premsa al Museu del Ter a Manlleu el 9 de juny i a la Diputació de Girona el 19 de juny.

El proper 4 de juliol tindrà lloc la tercera edició de “El Repte del Ter”, una prova de resistència amb bicicleta de muntanya que segueix la Ruta del Ter impulsada i gestionada pel Consorci del Ter. Seran 205 quilòmetres des de Setcases fins a Torroella de Montgrí-l’Estartit seguint el curs del riu Ter i en un sol dia. La prova, en la qual hi haurà uns 300 participants, no és una competició esportiva, sinó un repte de superació, que està organitzat per CoEsport i SherpaTour Tracks amb la col·laboració del Consorci del Ter, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres.

“El Repte del Ter” compta, també, amb una modalitat més curta, amb el nom “Per als mortals” que en aquesta edició sortirà de Manlleu a les 10 del matí –l’any passat va sortir de Sarrià de Ter- i tindrà un recorregut de 126 quilòmetres.

La prova que té un desnivell descendent de 3.613 metres i un desnivell ascendent de 1.602 metres sortirà de Setcases a les 7 del matí. Es preveu un màxim de 14 hores per arribar a l’Estartit, exactament al càmping Castell Montgrí.

En l’edició d’aquest 2015, destaquen una sèrie de novetats com són el cronometratge, fotos individualitzades de cada participant, servei de monitoratge al càmping Castell Montgrí per a les famílies i la traducció de la pàgina web al castellà i l’anglès. Les inscripcions han costat entre 30 i 55 euros, segons la modalitat i si es vol adquirir el mallot o no.

Pel Consorci del Ter “El Repte del Ter” és una forma de promoció del territori i de donar a conèixer la Ruta del Ter, així com del patrimoni natural i cultural a l’entorn del riu. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2024 a les 13:00h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona