Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:04/10/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter impulsa una nova iniciativa de dinamització de la Ruta del Ter

El Consorci del Ter impulsa una nova iniciativa de dinamització de la Ruta del Ter

Un moment de la presentació del Carnet
Presentació del carnet de la Ruta del Ter al Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià de Ter
06/03/2014

El Consorci del Ter ha posat en marxa aquest dimecres 5 de març una iniciativa per dinamitzar la Ruta del Ter, el Carnet Ruta del Ter, així com el territori per on transcorre. Aquest es pot aconseguir de manera gratuïta en els establiments col·laboradors i oficines de turisme del llarg de la Ruta del Ter –actualment hi ha 95 col·laboradors-, que seran també els llocs on es podrà segellar el carnet. Els establiments i oficines de turisme col·laboradors estan identificats amb un adhesiu concret.

En total hi ha 14 controls de pas dividits en tres trams: Ulldeter-Montesquiu, Montesquiu-Susqueda i Susqueda-la Gola del Ter. Dins de cada tram hi ha unes caselles buides, que són l’espai on s’ha d’incloure el segell. És important respectar els tres trams i només s’acceptarà com a vàlid un segell per municipi (amb l’excepció del segell de l’oficina de turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, que actua com a comodí). Una vegada es tinguin les caselles segellades es podrà enviar una fotografia per correu electrònic del carnet degudament completat amb les dades personals. Després de verificar el contingut, el Consorci enviarà un diploma personalitzat que acreditarà d’haver realitzar la Ruta del Ter; també s’entrarà en el sorteig d’un cap de setmana en establiments de la Ruta del Ter i/o activitats complementàries. El primer sorteig serà el 16 de juliol.

En la pàgina web de la Ruta del Ter (www.rutadelter.cat) s’ha creat un apartat específic sobre el Carnet Ruta del Ter, on es poden consultar les bases del sorteig i el llistat complet dels establiments i oficines de turisme on aquest es pot segellar.

La Ruta del Ter és un itinerari que es pot fer a peu i en bicicleta i que uneix recorrent més de 200 quilòmetres dos pols d’atracció turística, els Pirineus i la Costa Brava. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2024 a les 08:49h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona