El pont té una llum d'11 m, una altura respecte al riu de 2,50 m i una amplada interior de 4,30 m. Les baranes, de pedra, tenen una amplada i una altura de 40 cm. El pont, d'arc de mig punt rebaixat, presenta dos desguassos, i està construït amb pedra vista del riu i formigó armat. El paviment és asfàltic. A les voreres interiors del pont s'acumula sorra, pedres i hi creix herba. Per protegir el poble de possibles crescudes del riu, a les voreres hi ha unes pedres de grans dimensions que fan de paret. El pont és de pas obligat per arribar a Setcases i per anar a l' estació d'esquí de Vallter, i fa pocs anys que al seu costat s'hi ha construït la rotonda d'accés a la variant de Setcases, que ha condicionat i il·luminat aquesta banda del pont. A sota mateix hi ha la resclosa que agafa aigua per a la central de Vilallonga (primera del riu Ter). Per la banda dreta destaca una zona de pàrquing, restaurants i camps, i per la banda esquerra sobresurt roca de la muntanya i el cementiri.
Dades històriques:
Construït el 1947-1948.
Cronologia:
1947-1948
Accés:
Fàcil. És el pont d'entrada a Setcases venint de Camprodon.
Propietat : nom:
Diputació de Girona
Propietat : adreça:
Pujada de Sant Martí, 4-5, 17001 Girona
Propietat : telèfon:
972 18 50 00
Usos : actual:
Forma part de la carretera GIV-5264 Camprodon-Setcases
Usos : Inicial:
Íd.
Estat de conservació : edifici : coberta:
Molt bo
Estat de conservació : edifici : estructura:
Molt bo
Estat de conservació : entorn immediat:
Bo
Estat de conservació : entorn proper:
Bo
Protecció existent:
Cap
Protecció fisica existent:
Cap
Cartografia:
ICC. Setcases 218-4-6, E 1:5000
Seu administrativa:
Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)
08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Seu tècnica:
Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,
1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Amb la col·laboració de: